Vergaderen in SX

Zoekt u een inspirerende vergaderruimte in Eindhoven?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Eindhoven die niet alleen mooi en inspirerend is, maar ook nog eens sport leeft? Bij SX heb je de keuze uit verschillende vergaderruimtes die perfect zijn voor vergaderingen, flexwerken, brainstormsessies en presentaties. Wat deze vergaderruimtes speciaal maakt is dat ze stuk voor stuk een unieke sportomgeving bieden. Deze dynamische en sportieve sfeer zal bijdragen aan de inspiratie, creativiteit en productiviteit van de meeting. In deze motiverende en aanmoedigende omgeving kun je dus vergaderen op het niveau van een topsporter.

TeamNL room

200,- per dagdeel en € 350,- per dag Maximaal 12 personen

Red Bull Experience

200- per dagdeel en € 350,- per dag Maximaal 12 personen

SX Boardroom

200,- per dagdeel en € 350,- per dag Maximaal 8 personen

SX Legends Lab

295,- per dagdeel en € 465,- per dag Maximaal 80 personen

Shimano Inspiration Room

200,- per dagdeel en € 350,- per dag Maximaal 7 personen

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van één van deze inspirerende vergaderruimtes? Neem dan via onderstaand formulier contact op.

Inspirerende vergaderruimtes op Strijp-S

Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met de belangrijkste benodigdheden, zo vind je onder andere in elke ruimte:

  • Een grote tafel met comfortabele stoelen
  • Een tv-scherm aan de muur inclusief audio en HDMI-aansluiting
  • Een flip-over of whiteboard
  • Een stabiele wi-fi verbinding
  • Diverste stroompunten
  • Catering is in verschillende arrangementen beschikbaar bij Italiaans restaurant ‘Hout’


TEAMNL ROOM VERGADERRUIMTE

In deze ruimte ben je onderdeel van de Nederlandse topsport! Onder het motto ‘Winnen doen we samen’ zul je uiteraard presteren in onze TeamNL Room. Deze ruimte straalt de TeamNL-spirit uit en is een uithangbord voor de sponsoren van TeamNL. De aanwezigheid van één van de twee originele replica’s van de Olympische fakkel maakt deze ruimte helemaal af.

De TeamNL Room kost €200,- per dagdeel en €350,- per dag.


RED BULL EXPERIENCE VERGADERRUIMTE

Waan je in de wereld van extreme sports! Onder toeziend oog van tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen vergaderen in onze Red Bull Experience. In deze energieke ruimte, ingericht door Red Bull zelf, vind je een aantal unieke eyecatchers. Zoals de front wing van Max zijn F1-auto. De vier welbekende helmen hangen in deze ruimte aan het plafond en dienen als verlichting. Als finishing touch staat er een Red Bull schans aan het hoofd van de tafel en is er een race simulator aanwezig. Na de opening

De Red Bull Experience kost €200,- per dagdeel en €350,- per dag.SX BOARDROOM VERGADERRUIMTE

Laat je inspireren door de brede sporthistorie in deze boardroom. Samen met acht Nederlandse sporticonen in één ruimte is succes gegarandeerd. Onder andere Erica Terpstra en Michael van Praag kijken mee tijdens jouw meeting. Onze Boardroom bevindt zich op de vierde etage van SX. Dit geeft je een prachtig uitzicht over Eindhoven en het nabijgelegen Philips stadion. Deze vergaderruimte is gelegen in een rustige omgeving binnen SX. Een ruimte geïnspireerd op een ‘Old English Football boardroom’ geeft je het gevoel van klasse en luxe en is dus geschikt voor belangrijke meetings.

De SX Boardroom kost €200,- per dagdeel en €350,- per dag.


SX LEGENDS LAB VERGADERRUIMTE

Het Legends Lab is de geschikte plek voor grote bijeenkomsten. Sportlegendes zoals Muhammad Ali en Kobe Bryant zorgen voor een onvergetelijk moment. Maak kennis met ‘de hand van Maradona’ en bewonder gesigneerde voetbalmemorabilia. Deze ruimte kun je helemaal inrichten zoals jij het wil en maakt deze ruimte erg flexibel en multifunctioneel. De twee projectieschermen maken het SX Legends Lab ideaal voor presentaties of vergaderingen voor grotere groepen.

Het SX Legends Lab kost €295,- per dagdeel en €465,- per dag.


SHIMANO INSPIRATION ROOM VERGADERRUIMTE

Met Nederland als fietsland is deze vergaderruimte de place to be. Een meeting in deze inspirerende omgeving met vele wielerfoto’s en attributen zoals een Shimano racefiets en mountainbike vertellen je meer over de wielerhistorie. In samenwerking met Shimano Nederland is deze vergaderruimte vanuit de kracht van de cycling sport gecreëerd. Deze vergaderruimte bezit genoeg sport DNA voor een geslaagde meeting.

De Shimano Inspiration Room kost €200,- per dagdeel en €350,- per dag.