Faciliteiten

Hout Strijp

Dé hotspot voor de lekkerste Napolitaanse pizza in town! Hier serveren wij in de avond pizza zoals het bedoeld is, maar dat is niet alles wij hebben tijdens de lunch heerlijke focaccia’s, uitgebreide antipasti en nog veel meer. Hier word je gegarandeerd blij van! Interesse in het organiseren van een borrel, een vergadering of wil je graag een reservering maken voor een groep groter dan 14 personen?

Hout Strijp kijkt graag mee voor een passende oplossing.

Work Healthclub

Ontdek de Work Health Club in SX. Moderne inrichting, de nieuwste fitness apparatuur, maximaal comfort, luxe details en dat alles in een gastvrije club. Krijg gerichte en persoonlijke aandacht om je doelen sneller dan ooit te bereiken. De trainers ontwerpen uitdagende programma's die je hersenen stimuleren en jouw lichaam in beweging houden.

SX LED WALL

De zijgevel van SX is bedekt met een grote LED Wall. Dagelijks passeren duizenden mensen per trein, bus, auto, fiets of te voet, de SX LED Wall. Ongekende exposure op de kop van het bruisende Strijp-S in Eindhoven, op steenworp afstand van het Philips Stadion.

Ontdek de diverse mogelijkheden en tarieven hier.