LED Wall

De zijgevel van SX in Eindhoven is bedekt met een imposante LED Wall. Elke dag passeren duizenden mensen per trein, bus, auto, fiets of te voet, de SX LED Wall. Ongekende exposure dus op de kop van het bruisende Strijp-S in Eindhoven, op steenworp afstand van het Philips Stadion.

De SX LED Wall is eigendom van - en wordt beheerd door - SX-bewoner Triple Double sportmarketing. De SX LED Wall toont content van 06:00 uur ’s ochtends tot middernacht. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het adverteren op de SX LED Wall, van een jaar lang dagelijkse zichtbaarheid tot vertoning per dag of dagdeel. Bijvoorbeeld tijdens een van de vele events die in SX worden organiseerd. De specifieke en unieke eigenschappen van de SX LED Wall vereisen altijd op maat gemaakte video’s. Enerzijds vanuit het technisch perspectief, anderzijds vanwege esthetische en inhoudelijke aspecten. Meer hierover en alle andere informatie over adverteren op de SX LED Wall is te vinden op: www.sx-eindhoven.nl/ledwall [pdf].

Heeft u nog vragen over adverteren op de SX LED Wall? Neem dan gerust contact op met SX per mail via info@sx-eindhoven.nl of per telefoon (
+31 0 403041363).