Vergaderen in SX Eindhoven

Zoekt u een inspirerende vergaderruimte in Eindhoven? Diverse unieke vergaderruimtes binnen SX bieden alle gelegenheid om te meeten, flexwerken, brainstormen, lunchen en presentaties te verzorgen. Dit in een omgeving die met recht het hart van de driehoek ‘sport, marketing en media’ genoemd mag worden. Wij nodigen u van harte uit mee te liften op de dynamiek van dit bijzondere concept!

Interesse in een vergaderruimte van SX of het organiseren van een activiteit? Neem dan contact met ons op via 040-3041363. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende vergaderlocaties in SX: de #TwitterRoom, de Red Bull Experience, de Herbalife Ronaldo room en het SPECO Sportslab. Grand Café de Stip, het bruisende horeca hart van SX, verzorgt (indien gewenst) de catering zoals u deze voor ogen heeft.

#TwitterRoom
De #TwitterRoom is te boeken voor meetings. Op grote interactieve schermen kan ieder gewenst gespreksonderwerp worden gevisualiseerd. Zo wordt de realtime relevantie van Twitter duidelijk. De ruimte is voorzien van een Twitter Mirror, waarmee exclusieve foto-tweets kunnen worden verstuurd. De mobiele Periscope-zuil maakt interactieve live-uitzendingen mogelijk. De #TwitterRoom is te huur voor €175,- per dagdeel.

 

#TwitterRoom

 

Red Bull Experience
De Red Bull Experience is waarschijnlijk de meest sportieve vergaderruimte van Nederland! Alle attributen uit de sporten waarin Red Bull actief is, zijn aanwezig. Deze spectaculaire vergaderlocatie is al te huur vanaf 75,- per dagdeel. De ruimte is geschikt voor het ontvangen van 12 gasten en voorzien van een tv-scherm (incl. HDMI kabel). Andere wensen bespreken wij uiteraard graag met u.


 

SX Boardroom
Op luxueuze wijze, met een spectaculair uitzicht over de stad Eindhoven, een presentatie verzorgen onder toeziend oog van sportcoryfeeën als Harry van Raaij, Henk Kesler, Jorien van den Herik en Erica Terpstra? In de SX Boardroom is dit mogelijk. Deze vergaderruimte in Eindhoven met haar unieke eigen stijl, huurt u al vanaf €175,- per dagdeel. De SX Boardroom is geschikt voor het ontvangen van 7 tot 10 gasten en is voorzien van een groot tv-scherm (incl. HDMI kabel). Aanvullende wensen behoren tot de mogelijkheden en bespreken we graag met u.

 

SX Boardroom

 

Herbalife Ronaldo Room
De beste voetballer ter wereld heeft zijn eigen vergaderruimte in Eindhoven! De Herbalife Ronaldo Room in SX huur je al vanaf €75,- per dagdeel. De ruimte is voorzien van een tv-scherm (incl. HDMI kabel) en is geschikt voor een gezelschap tot 20 personen. Onder het toeziend oog van Cristiano Ronaldo is deze ruimte perfect geschikt voor een brainstorm, een meeting of een presentatie. Eventuele aanvullende wensen bespreken wij graag met u.

 

Herbalife Ronaldo Room

 

SPECO Sportslab
Het SPECO Sportslab is de perfecte presentatieruimte in een pand waar sport, marketing en media samenkomen. U huurt deze ruimte al vanaf €200,- per dagdeel. De ruimte is geschikt voor het ontvangen van 80 personen. Tevens is de ruimte voorzien van een geluidsinstallatie, een microfoon en 2 beamers. Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om een technicus ter begeleiding van uw event of presentatie in te huren. Alle andere wensen bespreken wij uiteraard graag met u.

 

SPECO Sportslab

 

Shimano Inspiration Room:
De Shimano Inspiration Room is de nieuwste vergaderruimte binnen SX. Deze unieke en sportieve wielerruimte is gelegen op de vloer van Triple Double op de eerste verdieping en is al te huur vanaf € 75 per dagdeel.Bent u geïnteresseerd in het reserveren van één van deze inspirerende vergaderruimtes? Neem dan via onderstaand formulier contact op.