terug naar overzicht

07/02 Volle bak in SX op Super Bowl Sunday

In de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari stond SX volledig in het teken van het grootste eendaagse sportevenement ter wereld: De Super Bowl. 135 American Football-fanaten zagen in Grand Café De Stip de Philadelphia Eagles voor de eerste keer in de clubhistorie de Super Bowl winnen.

De deuren van De Stip gingen al vroeg open op Super Bowl Sunday voor de deelnemers van de American pubquiz. Een ideale opwarmer voor ‘The Big Game’ tussen de Eagles en de Patriots en bovendien een uitgelezen mogelijkheid voor het testen van je kennis over Amerika.

Even na middernacht barstte het Super Bowl spektakel los en ging het geluidsvolume geregeld omhoog bij een touchdown. Vooral de mannen van de Eindhoven Raptors leefden intens mee met de wedstrijd. De finale van het NFL-seizoen bleef spannend tot de laatste seconde van de wedstrijd. Iedereen bleef dan ook tot in de late uurtjes gespannen voor de buis zitten. Pas tegen de klok van half vijf druppelde De Stip langzaamaan leeg, nadat het laatste fluitsignaal van de 52ste editie van de Super Bowl had geklonken en de Eagles de Lombardi Trophy trofee in de lucht mochten steken.

Wij willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en hopen jullie volgend jaar weer te zien tijdens de Super Bowl!

terug naar overzicht