terug naar overzicht

18/01 SX VERWELKOMT BURO22 EN DIRK KREMERS

SX is sinds dit jaar de nieuwe thuishaven voor twee bekenden van het huis. Met ingang van 1 januari 2018 zijn designer Dirk Kremers en event- en communicatiebureau Buro22 toegetreden tot SX Open. Daarmee krijgt SX Open, als concept voor start-ups en jonge, creatieve ondernemers op het gebied van sport, marketing & media, nóg meer body en expertise binnen haar gelederen.

Dirk Kremers

Dirk Kremers zette zijn eerste meters op creatief vakgebied als grafisch vormgever & DTP-er bij ‘buurman’ PSV. Daarna werkte hij voor sportmarketingbureau Triple Double, waar hij twee jaar lang onderdeel was van het Brand & Design-team. “Met SX Open als uitvalsbasis blijf ik op het vertrouwde honk. Als centrum voor sport, marketing en media is SX een ideale startlocatie. Vanuit hier help ik merken om hun merkbeleving te verbeteren. Als designer visualiseer ik wie deze merken zijn en waar ze voor staan. Ik geef merken een unieke én overtuigende identiteit”, vertelt Dirk. Ben je benieuwd naar het werk van Dirk Kremers? Neem dan eens een kijkje op www.dirkkremers.nl.  

Buro22

Ook Suzanne Amijs (oprichter van Buro22) keert terug op het oude nest. Bij Triple Double maakte Suzanne onderdeel uit van het eventteam. Na 22 maanden met veel plezier te hebben gewerkt in ’s-Hertogenbosch, kiest Buro22 ervoor om zich te vestigen in het centrum van sport, marketing en media. De keuze voor SX is een logische gezien het werkveld waarin Buro22 opereert: Sport & Entertainment. Twee branches die in de ogen van Buro22 onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en daarom zijn gebundeld in één organisatie. Buro22 verzorgt (social) media en PR voor events en sporters, biedt eventmanagement van A-Z en ontwikkelt creatieve eventconcepten. Meer informatie over Buro22 is te vinden via: www.buro22.nl.

SX Open

Ook interesse in een plek in SX Open? Neem dan contact op via secretariaat@sx-eindhoven.nl, of kom gerust een keer langs voor een rondleiding. 

terug naar overzicht