terug naar overzicht

09/01 SUPER BOWL LII live in SX!

Op zondag 4 februari organiseert SX voor de tweede keer op rij een Amerikaanse avond tijdens de strijd om de LII Super Bowl in Grand Café De Stip! De finale belooft ook dit jaar een groots spektakel te worden.

Wil jij niets van dit spektakel missen? Dat kan! Bij deze nodigen we jou uit om live de spannendste wedstrijd van het jaar bij te wonen in Grand Café De Stip. Een uitzonderlijke wedstrijd, die maar op weinig plaatsen in Nederland live te zien is. De avond zal geheel in het teken staan van Amerika met o.a. burgers, biertjes, de Djalita cheerleaders en uiteraard live The Big Game. Om de hele wedstrijd op het puntje van je stoel te kunnen blijven zitten, heeft Red Bull alvast een aantal blikjes voor jullie koud gezet.

Test je kennis over Amerika tijdens de pubquiz voorafgaand aan de wedstrijd en maak kans op een gave prijs. Deelname hieraan bedraagt € 3,00 per persoon.

 

PROGRAMMA

Zondag 4 februari       20.30 – 22.00 uur     American pubquiz (deelname € 3,00 p.p.) 

Zondag 4 februari       22.30 – 23.00 uur     Inloop en ontvangst in Grand Café De Stip

Zondag 4 februari       23.00 – 00.00 uur     Road to the Super Bowl

Maandag 5 februari     00.00 – 04.30 uur     Super Bowl 2018 – Live uitzending

Maandag 5 februari     04.30 – 05.00 uur     Afsluiting

 

BEN JIJ ERBIJ? MELD JE AAN:

Aanmelden kan tot en met zondag 28 januari door een e-mail te sturen naar secretariaat@sx-eindhoven.nl met daarin de volgende gegevens:

- Naam

- Aantal personen

- E-mailadres

- Deelname pubquiz: Ja / Nee 

 

We zien jullie graag op 4 februari in Grand Café De Stip!

terug naar overzicht