terug naar overzicht

15/03 Nieuwe SX Open bewoner: improof.me

SX is een nieuwe bewoner rijker. improof.me sluit zich aan bij SX Open, een formule die jonge, creatieve sportondernemers de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van de faciliteiten van SX. 

De start-up wil trainingen binnen de amateursport en topsport verbeteren, zodat spelers en trainers zichzelf sneller ontwikkelen en het spelplezier toeneemt. Met de app die wordt ontwikkeld, kunnen trainers en spelers hun trainings- en wedstrijdprestaties meten. Ook ontvangen zij aanbevelingen over geschikte oefeningen en kunnen zij de prestaties en verbeteringen delen met hun omgeving.

Koen Vossen en Emiel van Lieshout (initiatiefnemers improof.me): “Binnen onze eigen sportclubs merken we dat er regelmatig spelers afhaken omdat trainingen eentonig, te makkelijk of juist te moeilijk zijn. Enorm jammer natuurlijk want het sporten in een team vinden deze spelers meestal super leuk! Het blijkt voor trainers gewoon heel moeilijk om iedere week een afwisselende en relevante training te geven. Daar helpen we ze mee met de improof.me app. We laten trainers én spelers dus profiteren."

"We zien improof.me als een waardevolle toevoeging aan SX Open. Het scala aan expertise en dienstverleningen wordt hiermee binnen SX alsmaar groter. Daar zijn we erg trots op!", aldus Eric Lankers (manager assets).

Ook interesse in een plek in SX? Neem contact op via secretariaat@sx-eindhoven.nl.

 

terug naar overzicht