terug naar overzicht

07/02 Super Bowl @SX, daar blijf je voor wakker.

Afgelopen zondag 5 februari keken maar liefst vijftig fanatiekelingen live naar de Super Bowl LI in Grand Café De Stip. Als warming up streden 10 teams voorafgaand aan de wedstrijd om de titel van de “All About America Quiz”. SX stond de gehele avond én nacht in het teken van American Football.

Uiteraard konden de Amerikaanse hapjes, nacho’s, popcorn, mini hamburgers en hotdogs, niet ontbreken. Onder andere Gamehouse, Office-S en een groep SPECO-studenten waren getuige van de wedstrijd waarin de New England Patriots de Atlanta Falcons op memorabele wijze wisten te verslaan. Een historische wedstrijd! Nog nooit eerder kreeg een team het voor elkaar om zo’n grote achterstand op legendarische wijze goed te maken.

Dankzij deze overweldigende wedstrijd én nacht is er een nieuwe traditie geboren binnen SX! Vanaf nu willen wij ieder jaar live de Super Bowl uitzenden in Grand Café De Stip. Blok alvast de datum van volgend jaar in je agenda, dan vindt de Super Bowl plaats op zondag 4 februari 2018. Let’s Super Bowl together!

terug naar overzicht