terug naar overzicht

02/02 SX verwelkomt More2Win

More2Win is een social enterprise met één missie; de wereld van sportevenementen veranderen. Dit doen ze door te zorgen dat ieder evenement ook winnaars buiten het stadion oplevert.  Vanaf vandaag krijgt deze ambitie verder vorm, als trotse nieuwe bewoner van SX Open in Eindhoven.

De keuze om juist nu uit te breiden naar SX is voor directeur Tim van Dooren een logische. “De afgelopen jaren hebben we vooral campagnes gedraaid rondom internationale evenementen, zoals het WK voetbal en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Sinds 2016 richten we ons vizier nadrukkelijk ook op de Nederlandse evenementenmarkt en ondersteunen we gemeentes, sponsoren en organisatoren om ook op sociaal vlak het verschil te maken. Het netwerk en de energie van SX bieden een geweldige kans om ons werk verder uit te breiden, zowel in Nederland als daarbuiten.”

More2Win ontwikkelt unieke programma’s die zorgen dat meer mensen profiteren van de organisatie van sportevenementen. Zo is bijvoorbeeld het Refugee Team Tilburg gestart, waarbij statushouders worden ingezet als vrijwilliger bij sportevenementen in regio Tilburg. Vanuit deze ervaringen worden ze gekoppeld aan de sponsoren van het evenement voor een eerste stage of opleidingsplek, wat een enorme bijdrage levert aan hun integratie in Nederland.

Als social enterprise is More2Win een waardevolle toevoeging aan SX, waar zich inmiddels al meer dan 50 sportbedrijven hebben gevestigd.

Ook interesse in een plek in SX? Neem contact op via secretariaat@sx-eindhoven.nl.

terug naar overzicht