terug naar overzicht

18/01 SX bewoner Negen lanceert Spelbepalers.nl

Spelbepalers.nl is hét nieuwe opleidingsplatform voor (sport)professionals. Een platform met opleidingen, leertrajecten en evenementen voor spelbepalers.

Spelbepalers.nl biedt een uitgebreid en uniek aanbod van opleidingen, leertrajecten en evenementen voor de sport-, beweeg- en gezondheidssector. De programma’s zijn gericht op ontwikkeling van competenties, persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor kennisdeling en inspiratie uit de praktijk. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk, dankzij de vele businesscases en praktijkvoorbeelden.

Opleidingen
Er wordt gestart met 2 opleidingen: ‘Creatief in het sociaal domein’ en ‘Ondernemen als sportprofessional’. De eerste opleiding is meer ‘strategisch’ en is gericht op beleidsmedewerkers en programmaregisseurs. Een vijfdaags programma in Slot Zeist met diverse inspirerende docenten waaronder Peter Sprenger, te beginnen op 9 maart. De tweede opleiding start op 23 februari in Eindhoven, met als hoofdlocatie SX. 10 bijeenkomsten voor sportprofessionals zoals buurtsportcoaches, combinatiefuncties en verenigingsmanagers; voor de doeners uit de praktijk.

Meer informatie
Meer weten over Spelbepalers of inschrijven voor een van de opleidingen? Ga naar www.spelbepalers.nl of volg spelbepalers op Facebook, Twitter en LinkedIn

terug naar overzicht