terug naar overzicht

30/09 SPECO wint tweede editie SX Sport Pubquiz

Sportkennis, strijd, bloed, zweet en tranen, dat is waar het bij de SX Sport Pubquiz om draait. In 2015 gingen ‘De Wijze Mannen’, met onder meer Bob van Oosterhout en Dorkas Koenen in de gelederen, er met de felbegeerde SX Sport Pubquiz-cup vandoor. Aan hen de taak om de eer hoog te houden en hun titel te verdedigen.

Gisterenavond stond de tweede editie van de SX Sport Pubquiz op het programma. Met een recordaantal van 32 teams vond de quiz plaats in een uitverkocht Centre Court Café. Enkele teams werden daarnaast versterkt door (ex-)topsporters Bas Verwijlen, Siem de Jong en Minke Booij.

Doordat de tussenstand na iedere ronde compleet anders was, waren er meerdere teams die kans maakten op een finaleplek. Uiteindelijk mochten ‘De Wijze Mannen’, ‘SX Open’, ‘TDE’, en ‘SPECO’ plaatsnemen in de finale. In de laatste ronde ging SPECO glorieus aan kop, maar TDE zorgde met een sterke comeback nog voor een spannend slot. Echter was het toch SPECO die aan het langste eind trok en de SX Sport Pubquiz-cup veroverde. Tevens kregen de winnaars een prachtig ingelijste afbeelding van Johan Cruijff, aangeboden door De Hand van Maradona.

De SX Sport Pubquiz was een groot succes en zal uitgroeien tot een jaarlijkse traditie!

 

De winnaars: v.l.n.r. René Foolen, Lars Hagen, Joris Fiers, Hugo Gruijters

terug naar overzicht