Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum voor zowel de recreatieve als de professionele sporter. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen op een gezonde en verantwoorde manier te laten sporten. Dit doen we via een klantgerichte aanpak, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De dienstverlening is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter altijd centraal staat.

De trainingsbegeleiding wordt gestuurd vanuit zowel de bewegingsanalyse met een state of the art fietspositioneringslabo, als specifieke fysieke testen ter bepaling van de ideale trainingszones en coaching programma’s. Ook medische testen en voedingsconsultaties behoren tot ons arsenaal aan dienstverleningen. Energy Lab stelt zijn diensten ter beschikking van zowel de breedte- als de topsporter. Zo genieten de renners van Lotto Belisol, Topsport Baloise, Philippe Gilbert, Sven Nys onder meer van de testen en begeleiding van Energy Lab.

Naast de dienstverlening in het laboratorium bieden we onder de noemer van Energy@Work eveneens sport- en gezondheidsprogramma’s aan op maat voor bedrijven. Via een online platform, gecombineerd met tal van activiteiten op de werkvloer, willen we alle medewerkers in topconditie te krijgen.

Energy Lab is van oorsprong een Belgisch bedrijf. In België beschikt Energy Lab over testlabo’s in Gent, Paal-Beringen en Bree (in samenwerking met de Kim Clijsters Academy). In Nederland opende Energy Lab begin juli zijn eerste buitenlandse vestiging te Eindhoven.

terug

Contactgegevens

Torenallee 3
Verdieping: BG
5617 BA Eindhoven

0628312444

eleindhoven@energylab.nl
www.energylab.nl